Les galetes pròpies i de tercers ens permeten millorar els nostres serveis. En navegar pel nostre lloc web, acceptes l'ús que fem de les galetes.

Política de Cookies

Vist: 20
 
Logotipo Facebook Logotipo Instagram Logotipo Instagram Logotipo Twitter
 

Avís Legal

 

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i com a propietària d'aquest lloc web, ludiartis.com informa als seus usuaris que la seva denominació social és LUDI ARTIS , C.I.F. és B-46824236P, i que el seu domicili social es troba al Carrer Smith, 61, 43005 Tarragona.

 

1. Condicions d'accés

L'accés i la utilització de qualsevol dels serveis d'aquest lloc web és lliure i gratuït, i implica l'acceptació tant de les condicions d'ús que es descriuen en aquest avís legal com de la política de protecció de dades de caràcter personal de ludiartis.com (veure la garantia de seguretat i privadesa de ludiartis.com).

 

Per a qualsevol dubte, consulta o sol·licitud, ludiartis.com posa a disposició dels seus clients i usuaris diferents mitjans de contacte per comunicar-se amb el Departament d'Atenció al Client.

 

2. Exoneració de responsabilitat per interrupció, error o modificació de continguts.

ludiartis.com compta entre les seves prioritats fer tot el possible perquè la informació de les vostres pàgines sigui correcta i actualitzada en tot moment, i l'accés al lloc lliure d'interrupcions, avaries o desconnexions. Tot i així, ludiartis.com no pot garantir l'absència total d'errors ni en els seus continguts ni en el bon funcionament del sistema, per la qual cosa no assumeix cap responsabilitat derivada de la possible manca de veracitat, integritat, actualització o precisió de les dades o informacions contingudes a les seves pàgines ni tampoc respecte del dany o perjudici que pogués causar als usuaris oa un tercer una eventual interferència, omissió, interrupció o desconnexió durant l'accés a aquest lloc.

 

De la mateixa manera, ludiartis.com es reserva el dret de modificar, suprimir o afegir, sense avís previ, excepte en el cas de les garanties expresses de privadesa i confidencialitat, qualsevol de les informacions i serveis continguts al seu lloc web, així com el seu configuració o ubicació al lloc. Pel que fa a informacions pertanyents a terceres persones ia les quals aquest lloc web permet accés, ludiartis.com no es fa responsable de la qualitat, fiabilitat, exactitud o correcció (textos, imatges i altres dades a Internet).

 

Excepcionalment, els correus electrònics recopilats als jocs de la Ruta Gamificada del Paisatge dels Genis seran cedits als museus vinculats a aquesta xarxa per fer ús de la fotografia artística a les xarxes socials i per qüestions de fidelització.

 

3. Propietat Intel·lectual

ludiartis.com és una marca registrada i es prohibeix l'ús no autoritzat del vostre nom, marca o logotip.

 

Tot el contingut d'aquest lloc web (textos, imatges, sons, àudio, vídeo, disseny, programari i qualsevol altre material) és propietat de LUDI ARTIS o, si escau, de tercers, i tots els drets de propietat industrial i intel·lectual estan reservats. L'usuari pot visualitzar el contingut d'aquest lloc web, imprimir-lo, copiar-lo i emmagatzemar-lo únicament i exclusivament per a ús personal i privat; queda terminantment prohibida la seva utilització i distribució amb finalitats comercials, així com la seva modificació, alteració o descompilació.

 

Tot i així, LUDI ARTIS autoritza expressament l'establiment d'enllaços, hipervincles o links a qualsevol de les pàgines d'aquest lloc web des de llocs web de tercers sempre que no perjudiquin de cap manera el bon nom comercial o la imatge de LUDI ARTIS, dels seus proveïdors o dels seus clients.

 

LUDI ARTIS autoritza també la menció dels seus continguts a llocs web de tercers sempre que es tracti d'una reproducció parcial, el contingut no sigui modificat, s'expliciti clarament la propietat de LUDI ARTIS i aquesta reproducció vagi sempre acompanyada d'un enllaç d'hipertext a la pàgina on es troba el contingut original, de manera que l'usuari percebi al seu navegador que, en accedir-hi, està entrant a la URL ludiartis.com.

 

4. Confidencialitat de les dades personals

Les dades facilitades pels usuaris hauran de ser pròpies i certes. L'usuari és l'únic responsable de la falsedat o la inexactitud d'aquelles informacions facilitades que puguin causar dany o perjudici a ludiartis.com oa tercers.

 

Per la seva banda, i de conformitat amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i la seva normativa de desenvolupament, LUDI ARTIS garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades personals facilitats pels usuaris, els quals seran incorporats a un fitxer automatitzat i utilitzats única i exclusivament per a les finalitats indicades. Els usuaris podran, en qualsevol moment, exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació d'aquestes dades. Per a més informació, consulteu la política de privadesa i protecció de dades de ludiartis.com.

 

ludiartis.com declara no utilitzar galetes per a l'obtenció de dades personals. ludiartis.com només utilitza cookies per emmagatzemar informació tècnica per facilitar la navegació i l'accessibilitat del lloc web.

 

5. Conclusió

ludiartis.com podrà, en qualsevol moment, revisar els termes i les condicions que es troben en aquest Avís Legal per mitjà de l'actualització d'aquesta pàgina.

 

LUDI ARTIS perseguirà l'incompliment de les condicions anteriors així com qualsevol utilització indeguda dels continguts presentats al seu lloc web exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.