Les galetes pròpies i de tercers ens permeten millorar els nostres serveis. En navegar pel nostre lloc web, acceptes l'ús que fem de les galetes.

Política de Cookies

Vist: 21
 
Logotipo Facebook Logotipo Instagram Logotipo Instagram Logotipo Twitter
 

Política de Privacitat

Mitjançant aquesta Política de Privadesa, l'usuari queda informat d'una forma clara, precisa i concisa. Si l'usuari l'accepta, ens donarà el seu consentiment d'una forma lliure, informada, específica i inequívoca perquè Ludi Artis tracti les dades personals, conforme al Reglament ( UE ) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques, mitjançant el tractament de les seves dades personals i la seva lliure circulació ( RGPD ) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals ( LOPDGDD ) (legislació europea i nacional vigent sobre matèria de protecció de dades).

 

 

1. Informació bàsica sobre protecció de dades

 

 • Responsable del tractament: David Vallès Ferrer
 • Finalitats del tractament: Resposta a consultes i dubtes, prestació del servei i possible enviament d'informació sobre els productes i serveis.

 • Legitimació: Consentiment de l'interessat (article 6.1.a del RGPD) Relació contractual amb l'interessat (article 6.1.b del RGPD)
 • Destinataris: No se cediran dades a tercers. Podran tenir accés: administració tributària, bancs i entitats financeres, forces i cossos de seguretat, encarregats del tractament necessaris per a la prestació del servei.
 • Drets i informació adicional: Es permet l'exercici dels drets d'accés, de rectificació o de supressió, entre d'altres. Tota la informació es troba accesible a la informació detallada d'aquesta política de privadesa.

 

2. Informació detallada sobre protecció de dades

2. 2.1. Qui és el responsable del tractament?

 

Les dades identificatives del Responsable del Tractament apareixen a l'apartat 1.


2.2.2 Quina informació recopilem i tractem de lusuari a través de la pàgina web?

 

 • A través del formulari Contacte: A la nostra pàgina web trobareu l'opció d'escriure'ns per aclarir tots els dubtes que tingueu en relació amb el funcionament dels nostres productes/serveis o qualsevol altra cosa que necessiteu. Per contestar, et contactarem a través del correu electrònic o número de telèfon, si ens ho haguessis indicat.
 • A través del nostre email corporatiu: A través del nostre correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ens podràs escriure i/o requerir la informació que consideris necessària per aclarir els dubtes relacionats amb els nostres serveis.

 

En cas que l'usuari ens faciliti dades de tercers, assumirà la responsabilitat d'haver-lo informat prèviament i tenir-ne el consentiment, d'acord amb l'article 14 del RGPD.

 

En facilitar-nos les vostres dades a través de canals electrònics, l'usuari garanteix que és més gran de 18 anys i que els
dades facilitades a Ludi Artis són veritables, exactes, complets i actualitzats. A aquest efecte, l'usuari
confirma que respon de la veracitat de les dades comunicades i que mantindrà convenientment actualitzada aquesta informació de manera que respongui a la seva situació real, fent-se responsable de les dades falses i inexactes que pogués proporcionar, així com dels danys i perjudicis, directes o indirectes, que poguessin derivar-se'n.

 

2.2.3 Amb quina finalitat tractem les dades personals de lusuari?

 

Ludi Artis realitza un tractament de dades personals amb les finalitats que s'exposen a continuació, en funció del motiu pel qual hagin estat facilitats:

 

 1. Dur a terme la prestació dels productes/serveis contractats, el manteniment de la relació contractual i el seguiment de la mateixa.
 2. Contactar, tramitar, gestionar i donar resposta a la petició, la sol·licitud, la incidència o la consulta de l'usuari (ja sigui a través de correu electrònic, formulari de contacte o telèfon).
 3. Gestionar el procés de compra del client i qualsevol consulta associada als productes/serveis contractats.
 4. Gestionar, si escau, l'enviament d'informació sobre productes, serveis i novetats associades a Ludi Artis per mitjans electrònics i/o convencionals.

 

2.2.4 Quina és la legitimació del tractament de dades de l'usuari?

 

 • La base legal per al tractament de les vostres dades personals per a les finalitats exposades a l'apartat anterior és l'execució de la prestació del servei corresponent, i és una obligació imperativa per a això, tal com estableix l'article 6.1,b) del RGPD.
 • Pel que fa a l'enviament d'informació sobre productes, serveis i novetats associades a Ludi Artis, la base legal per al tractament de les dades personals facilitades és el consentiment que atorga l'usuari de forma expressa, tal com estableix l'article 6.1, a) del RGPD.

 

2.2.5 Durant quant de temps es tractaran les dades personals de l'usuari?

 

 • Les dades per a la gestió de la relació amb el client i la facturació i cobrament dels serveis seran conservades durant tot el temps en què el contracte sigui vigent. Un cop finalitzada aquesta relació, si escau, les dades podran ser conservades durant el temps exigit per la legislació aplicable i fins que prescriguin les eventuals responsabilitats derivades del contracte.
 • Les dades per a la gestió de consultes i sol·licituds es conservaran durant el temps necessari per donar-hi resposta, i si escau, mentre l'interessat no sol·liciti la retirada del seu consentiment per enviar-li informació relacionada amb la seva consulta.
 • Les dades per enviar informació associada als productes o serveis de Ludi Artis seran conservades mentre l'usuari no revoqui el seu consentiment.

 

2.2.6 A quins destinataris es comunicaran les dades personals de l'usuari?

 

Com a regla general, les vostres dades no seran cedides a tercers llevat que hi ha una obligació legal o sigui necessària per dur a terme la prestació del servei. Tenint això en compte:

 

 • Les dades personals de l'usuari es podrien comunicar a les entitats financeres a través de les quals s'articuli la gestió de cobraments i pagaments.
 • Únicament en casos necessaris legalment, les dades seran comunicades a les forces i cossos de seguretat de l'Estat.
 • També podrien ser comunicats a les administracions públiques competents en els casos previstos per la Llei.
 • Si escau, també seran comunicats als Encarregats del Tractament de Ludi Artis per a la correcta prestació del servei.

 

Excepcionalment, els correus electrònics recopilats als jocs de la Ruta Gamificada del Paisatge dels Genis seran cedits als museus vinculats a aquesta xarxa per fer ús de la fotografia artística a les xarxes socials i per qüestions de fidelització.

 

2.2.7 Quins són els drets dels usuaris?

 

La normativa en matèria de protecció de dades permet que pugui exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament, així com no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan escaigui.

Aquests drets es caracteritzen pel següent:

 

 • El seu exercici és gratuït, llevat que es tracti de sol·licituds manifestament infundades o excessives (p. ex., caràcter repetitiu), cas en què Ludi Artis podrà cobrar un cànon proporcional als costos administratius suportats o negar-se a actuar.
 • Podeu exercir els drets directament o per mitjà del seu representant legal o voluntari.
 • Hem de respondre a la seva sol·licitud en el termini d'un mes, encara que, si es té en compte la complexitat i el nombre de sol·licituds, es pot prorrogar el termini en dos mesos més.
 • Tenim l'obligació d'informar-vos sobre els mitjans per exercitar aquests drets, els quals han de ser accessibles i sense poder denegar-vos l'exercici del dret pel sol motiu d'optar per un altre mitjà. Si la sol·licitud es presenta per mitjans electrònics, la informació es facilitarà per aquests mitjans quan sigui possible, llevat que ens sol·liciti que sigui altrament.
 • Si Ludi Artis no dóna curs a la sol·licitud, us informarà, com a molt tard en un mes, de les raons de la seva no actuació i la possibilitat de reclamar davant una Autoritat de Control.

 

Per exercir els seus drets Ludi Artis posa a la seva disposició els mitjans següents:

 

 1. Mitjançant sol·licitud escrita i signada adreçada a Ludi Artis. Ref. Exercici de Drets LOPD.
 2. Enviant formulari escanejat i signat a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant a l'assumpte Exercici de Drets LOPD.

 

En ambdós casos, haurà d'acreditar la seva identitat acompanyant fotocòpia o, si escau, còpia escanejada, del seu DNI o document equivalent per poder verificar que només donem resposta a l'interessat o al seu representant legal, havent d'aportar en aquest cas document acreditatiu de la representació.

 

Així mateix, i especialment si considereu que no heu obtingut plena satisfacció en l'exercici dels vostres drets, us informem que podreu presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-vos a aquests efectes a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid (www.aepd.es).

 

2.2.8 Quines mesures de seguretat tenim implementades?

 

A Ludi Artis ens comprometem a protegir la vostra informació personal.

 

Utilitzem mesures, controls i procediments de caràcter físic, organitzatiu i tecnològic, raonablement fiables i efectius, orientats a preservar la integritat i la seguretat de les seves dades i garantir-ne la privadesa.

 

A més, tot el personal amb accés a les dades personals ha estat format i té coneixement de les seves obligacions amb relació als tractaments de les dades personals.

 

En el cas dels contractes que subscrivim amb els nostres proveïdors incloem clàusules en què se'ls exigeixmantenir el deure de secret respecte a les dades de caràcter personal a què hagin tingut accés en virtut de l'encàrrec realitzat, així com implantar les mesures de seguretat tècniques i organitzatives necessàries per garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament de les dades personals.

 

Totes aquestes mesures de seguretat són revisades de forma periòdica per garantir-ne l'adequació i l'efectivitat.

 

No obstant això, la seguretat absoluta no es pot garantir i no hi ha cap sistema de seguretat que sigui impenetrable per la qual cosa, en el cas de qualsevol informació objecte de tractament i sota el nostre control es veieu compromesa com a conseqüència d'una bretxa de seguretat, prendrem les mesures adequades per investigar l'incident, notificar-ho a l'Autoritat de Control i, si escau, a aquells usuaris que s'haguessin pogut veure afectats perquè prenguin les mesures adequades.

 

2.2.9 Política a les xarxes socials

 

Ludi Artis disposa d'un perfil corporatiu a les xarxes socials d'Instagram, Facebook i Google.

 

Per tant, Ludi Artis és el Responsable del tractament de les teves dades en virtut de l'existència d'aquests perfils a les xarxes socials i davant del fet que ens segueixis i en virtut d'això també et puguem seguir. Això significa que si decideixes unir-te al nostre perfil corporatiu com un seguidor o donant un “Like” o un “M'agrada” als nostres continguts o perfil, acceptes aquesta política, on t'expliquem els teus drets i com utilitzem les teves dades.

 

En qualitat de responsable del tractament de les vostres dades, garantim la confidencialitat en el tractament i el compliment dels vostres drets, sempre sota els efectes de la normativa vigent sobre protecció de dades.

 

D'altra banda, us informem que utilitzarem aquestes xarxes socials per anunciar les notícies o informació rellevant relacionada amb els serveis que oferim, o bé sobre temes que considerem siguin del vostre interès. Usant les funcionalitats d'aquestes plataformes, és possible que rebis al teu mur o al teu perfil notícies amb aquest tipus d'informació.

 

Ara bé, també t'informem que no hi ha cap enllaç entre Ludi Artis i aquestes plataformes o xarxes socials, per la qual cosa acceptaràs la seva política d'ús i condicions un cop accedeixis a les mateixes i/o validis els seus avisos i termes i condicions a el procediment de registre, i Ludi Artis no és responsable de l'ús o tractament de les teves dades que es faci fora de l'estricta relació i prestació de serveis indicats en aquesta política.

 

3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

 

Us advertim que Ludi Artis és titular de tots els drets de la propietat intel·lectual i industrial de la pàgina web, així com tots els seus elements (a títol enunciatiu: imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes dordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.).

 

La pàgina web de Ludi Artis conté textos que pretenen informar els usuaris. Qualsevol error o omissió al contingut generat no farà responsable en cap cas a Ludi Artis.