Les galetes pròpies i de tercers ens permeten millorar els nostres serveis. En navegar pel nostre lloc web, acceptes l'ús que fem de les galetes.

Política de Cookies

Què és Ludi Artis?

Inici > Què és Ludi Artis?

Ludi Artis és una empresa de gamificació turística, interpretativa i històrica que té com a objectiu fusionar l’entreteniment del joc i la resolució d’enigmes amb la divulgació del patrimoni històric i/o natural d’una manera narrativa i amena, dissenyant activitats digitals i/o físiques.


Innovem i treballem en la creació d’activitat turístiques i educatives a través del joc per emocionar, motivar i empoderar als usuaris incentivant la descoberta del territori, tant per visitants locals com foranis, millorant la seva experiència i entreteniment des d’una perspectiva divertida i original.


Apliquem tècniques de gamificació i joc en el desenvolupament dels projectes divulgatius i d’activitats interpretatives, tot aconseguint el doble objectiu educacional i lúdic. Per tant, les activitats resultants estan adaptades a diferents edats i dificultats, i són aptes per grups d’amics, celebracions, grups d’empresa, teambuilding, famílies, entre d‘altres.

Group 23

Missió

A Ludi Artis som artesans experts en el joc que dissenyem i creem experiències gamificades a mida, tant digitals com físiques, per a diferents àmbits d’actuació del sector turístic i educatiu.

Visió

Ser una empresa referent en el sector de la gamificació turística proveint activitats turístiques diferenciadores que aportin valor a les destinacions i diversió als visitants. Sempre amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) presents.


Del Llatí "Ludus"
Significa joc, entreteniment, diversió

Artis del llatí "Ars"
Significa traça, art, estratègia


Per a qui ho fem?

Ens dirigim a tots aquells que creuen en el joc com a element d’innovació per augmentar la fidelització, la motivació i interès dels usuaris en vers una visita, activitat o propòsit.

Empreses i negocis privats

Recursos i equipaments turístics

Entitats i òrgans públics

Escoles i centres educatius

Allotjaments

Restaurants