Equip

Inici > Equip

Les galetes pròpies i de tercers ens permeten millorar els nostres serveis. En navegar pel nostre lloc web, acceptes l'ús que fem de les galetes.

Política de Cookies

Qui som?

Tota bona història comença en un món d’allò més ordinari, gris, i, fins i tot, avorrit. Per aquest motiu la nostra Exploradora va decidir posar-se a caminar, doncs és així com es fa camí, amb un primer pas.

En un d’aquests passejos, la nostra heroïna es va perdre entre espeses bardisses tot buscant el camí, i encara no sap com, va trobar tot un món de fantasia, colors i, fins i tot, divertit. No va dubtar en entrar-hi a veure què hi torbava. Però el què va trobar no va ser un què sinó un qui.

El Creador feia anar els engranatges de la seva màquina, un giny complicat i sorollós. Al crit de «Eureka!» la màquina va començar a fer bombolles de sabó.

En veure’s, l’Exploradora i el Creador es van entendre bé, i aquest últim va animar a l’Exploradora a entrar dins d’una bombolla amb ell per fer un viatge al castell a dalt dels núvols. Ambdós van flotar dins la bombolla fins arribar a dalt dels núvols. Un cop allí, van punxar la bombolla en veure-hi el castell.

Allí hi vivia l’últim dels nostres herois, el Mag. Van decidir treballar plegats per portar al món una mica d’aquella fantasia, una mica d’aquell color i, fins i tot, una mica d’aquella diversió. D’aquesta manera, carregats amb els vials de la fantasia, el color i la diversió, van pujar dalt d’un avió de paper per descendir de nou al món sota els núvols i de més enllà de les espeses bardisses.

Però aquest no és el final de l’aventura sinó tot just el principi. Ens acompanyes?

La nostra aproximació a l'entorn natural la realitzarem sempre des del màxim respecte pel medi ambient i la sostenibilitat del mateix.

Posem la màxima cura i rigor a l'hora d'elaborar jocs basats en fets o moments històrics o patrimonials cuidant els detalls.

Som autèntics gamers i la nostra passió pel joc va per dins i per fora, fent de la nostra vida tot un repte fins a assolir la insígnia de l'èxit.

Meritxell Omella

Co-Funder & CEO

L´exploradora d´oportunitats i nous territoris


Linkedin

David Vallès

Co-Funder & COO

El creador dels engrenatges i dissenyador dels jocs


Linkedin

Virgínia Camps

Disseny d´activitats gamificades

La maga del disseny i la comunicació


Linkedin