Les galetes pròpies i de tercers ens permeten millorar els nostres serveis. En navegar pel nostre lloc web, acceptes l'ús que fem de les galetes.

Política de Cookies

Logotipo Facebook Logotipo Instagram Logotipo Instagram Logotipo Twitter

Miró Oníric

Inici > Projectes > Miró Oníric

Tornar a projectes
2 - 7 Jugadors
60 Minuts
Dificultat 3/5
Aire Lliure
  • Escape Natura
  • Descoberta del casc antic
  • Fisic
  • Família
Preu
Gratuït

Trencador

Estrena del primer hall escape entorn de l’obra i vida de l’artista Joan Miró. Una activitat lúdica i educativa a l’aire lliure dirigida a tots els públics per divertir-se en grup i endinsar-se en l’univers mironià. A través d’enigmes i jocs de lògica podrem conèixer millor l’obra de l’artista i la seva vida en un context excepcional com és el Mas Miró.

Genial

Els jugadors s’endinsaran en un viatge d’entitat onírica a través de l’imaginari de Joan Miró. Trencaran amb la visió real per transcendir a una visió més gran, la visió d’allò surrealista. Durant aquest viatge, veuran el quadre de “La Masia” com a obra originadora i compiladora d’un gran nombre d’elements que faran acte de presència durant tota la vida artística de Miró.

Emocional

Quadres com el de «La Masia», la garrofa, el foc… seran elements claus d’aquesta aventura. Una forma diferent d’aproximar-se als valors de Miró i als conceptes que va plasmar en la seva obra. Conèixer millor l’obra de Miró és entendre la importància de les emocions, de transcendir la realitat i de pensar de forma diferent.


Una Experiència Única Que Et Sorpendrà


Punt d'inici


Podrás visitar llocs com: